Már a csapból is a Korona vírus folyik, ezzel – véleményem szerint – nagy pánikot keltve az emberekben. Ám egy dolog tény: az emberek erre reagáltak és reagálnak, nyilván félnek sokan, mindenki próbálja a saját óvintézkedéseit meghozni.

Na ezt vizsgáljuk meg kicsit közelebbről:

  • Az üzletekből felvásárolják a tartós élelmiszereket
    • Ok, lehet egy saját webáruházad, ahol nem kell a tömeg közzé menned, hogy a tartós élelmiszert felvásárold, hamarosan a mi közösségi webáruházunkban is kaphatóak lesznek az FMCG termékek, gyorsan forgó tartós élelmiszerek J
  • Az emberek próbálják vitaminokkal megerősíteni az immunrendszerüket
    • Ok, képzeld, pontosan a mai naptól a BioTech USA termékei is elérhetőek lesznek nálunk, amiben természetesen táplálékkiegészítőket, immunrendszererőítőket is találsz, természetesen nem a túlárazott MLM katógiájú szuper dolgokat, hanem a fent említett cég termékeit, amit nagyon sokan jól ismernek.

Képzeld, hallottam most itt Münchenben,  ahol élek, hogy egy ismerős srác először a tömegközlekedés helyett a gyaloglást választotta a munkahelyére, hogy jobban védje magát a fertőzéstől, de miután ez napi 6 km sétát  jelentett a munkába, és haza is ugyanennyit, 1 hét után a srác leszámolt, és most elment inkább munkanélkülire, hogy kvázi önként zárja magát karanténba.

Így nagyobb a biztonságérzete, és most otthonról szeretne dolgozni valamit.

Ekkor elgondolkoztam.

Igazán hálás vagyok, hogy én CSAK EZZEL a webáruház üzlettel foglalkozom itthonról, mekkora lehetőséget és segítséget jelent a cégünk minden olyan emberre is, aki valamilyen szinten próbálja kivonni magát a tömegből, még ha csak részlegesen is.

  • Nem kell az áruházakban emberek közzé menni, ha otthonról a saját webáruházából megrendelheti a tartós élelmiszert (FMCG – napi fogyasztási cikkek)
  • Mindeközben ha még a saját webáruházát promótálja is, közben pénzt is kereshet, és egy komplett webáruház láncot is kiépíthet magának, hisz lehetősége van munkatársai webáruház forgalmából is bevételhez jutni

Nézzük, mit találhatsz a webáruházban, ami Neked is pénzt termelhet!

    

 

Már láthatod, hogy teljesen ÁTLAGOS, mindennapi dolgok vannak a webáruházban, mint az EMAG-on, EBAY-en, stb., csak egy óriási különbség az, ami miatt kiemelkedő érdeklődést mutatnak felénk az emberek:

Most átkerülhetsz a „VEVŐI OLDAL” – ról a „PÉNZKERESŐ” oldalra!!!

Mekkora ötlet ez!!

Tedd fel magadnak a kérdést: tudtál eddig úgy vásárolni bármelyik webáruházban is, hogy a webáruház a haszna egy részét visszaadta volna Neked????

Igaz, hogy nem?

Nos, most ITT A LEHETŐSÉG!!!

 

Nem csak vásárló, hanem WEBÁRUHÁZ TULAJDONOS LEHETSZ!

Mindezt úgy, hogy nem a Te feladatod a beszerzés, a raktározás, számlázás, kiszállítás, stb. Lássuk csak :

Ez aztán felülmúlhatatlan koncepció, amit CSAK NÁLUNK érhetsz el!

Ezenkívül, ha ráérzel az E-kereskedelem ízére, hogy otthonról, a saját webirodádból és a saját webáruházaddal dolgozol, akkor pedig a cég további támogatásokat nyújt minden munkatársa számára, aki a karrierjét is megépítheti a céggel, mert igen, nagyon komoly életpálya modellt állított fel a cégvezetés az óriási jövőképének köszönhetően.

Iskola rendszerű képzés van INGYEN, és a karrierednek nincs felső határa. Legyen szó BMW autóprogramról, külföldi luxusutazásokon át egészen a 1 MILLIÓ EUR értékű ingatlanig.

És hogy mindezt miért így, ilyen formában?

A válasz kézenfekvő:  mert az E-kereskedelemé a jövő!

Magyarországon amíg 350 Milliárd Ft-ot költöttek a standionprogramra, addig ugyanúgy Magyarországon több, mint 700 Milliárd Ft  volt az internetes vásárlás (ebben csak a magyar webáruházak, hivatalos bevallott forgalma van benne, és nincs benne Aliexpress, Alibaba, Wisch, egyéb külföldi webáruházak megrendeléseinek összesítése!!!

Na ezt az utolsó bejegyzést olvassd el mégegyszer, és gondolkodj el rajta, mekkora üzletág is ez, ami most is folyamatos, évi 20-30 %-os növekedésben van!!!

Gyere hát, és változtassd meg a jövődet, váltsd valóra a legmerészebb álmaidat is az LEGEGYSZERŰBB WEBÁRUHÁZ PROGRAMMAL!!!

Ne várj a csodára, tudd, hogy megérdemled, az igazi JÓ létet!!! 

Még több részletért pedig kattints erre a linkre,

iratkozz fel és azonnal megtudhatod első kézből az új infókat!

 

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Zafír vezető