Szeretettel köszöntelek a weboldalom!

Újabb csomagom érkezett a saját Zamnia webáruházamból, amit meg is látogathatsz ide kattintva !


Ez önmagában nem érdekes dolog, hisz bárki tud, szokott, és szeret is webáruházból rendelni.

Ám én  a saját webáruházamból rendelem azokat a dolgokat, amiket egyébként is megvennék a közértben.

Nagyon fontos, hogy nem a termékeket reklámozom –  hisz azt már a TV reklám megteszi helyettem -,  hanem egyszerűen azt mutatom meg, hogyan rendelem meg a saját webáruházamban a hétköznapi termékeket és nagyon fontos, hogy ezért már a számlámról nem fizetek, hiszen a jutalékomból vonják le a csomag árát! 

Ráadásul a Freedom 3.0-nak köszönhetően a termékekre kedvezményem van, tehát még az ára is olcsóbb a kiírt összegnél. (A kedvezmények össszevonhatóak, tehát ha 10-20 olyan terméket is veszek, akkor az már nagyon jelentősen csökkenti a végösszeget) .  Természetesen ez a fajta kedvezmény annak jár, akinek van saját webáruháza.  De ha már itt tartunk, és akinek van ilyen license joga, saját webáruházzal, Ő már jogosult sok mástermékpartnerünknél is  – a Zamnia webáruházon kívül is. Pl.: OMW, Tesco, Éttermek, Üzletek, stb..

Ezen cégek listáját itt találod:

Dealkodex.com

De itt nem áll meg a lehetőségek sora!!!

A cégünk biztosítja a webáruházon és a termékpartneri kedvezményeken kívül azt

  • a kompenzációs tervet, amivel nagyon magas kereseti lehetőség érhető el EUR-ban
  • a Lifestyle bónuszoknak köszönhetően BMW-t, külföldi luxus utazásokat a cég költségén, üzleti laptopot, 20.000 EUR értékű családi utazást, Rolex órá(ka)t, Mercedest, vagy 250.000 EUR értékű sportautót, és nem utolsó sorban 1 Millió EURO értékű ingatlant a világ bármely pontján, ahol az arra jogusult munkatárs csak kiválasztja

Ha Te is szeretnél az életedben változást, és valami többet elérni, mert tudod, hogy több van benned, mint a munkahelyeden dolgozni még hosszú-hosszú évekig, amivel kiugróan nagy változásokat nem fogsz tudni elérni, de vágysz rá, és hajlandó vagy tenni a változásért, akkor keress a lent található elérhetőségeimen!

Megmutatom, hogyan lehet Neked is ilyen webáruházad, hogy tudsz nemzetközivé nőni, hiszen az UNIO-n belül kiszállítják a termékeket, hogy tudsz felépíteni egy olyan nemzetközi  üzletet, ami megváltoztatja az életedet, ahogyan az enyémet is megváltoztatta.

Extra ajándék  Neked!!!

Megismerheted azokat a “reggeli vétátömlesztés hanganyagainkat” is, amit a Gyémánt vezetőnktől kap minden munkatársunk napi szinten.

Ezeket a hanganyagokat külön kérheted tőlem ingyen a Facebook oldalamon, messenger üzenetben.

Az oldalt az alábbi linkre kattintva találod meg:

https://www.facebook.com/xpressdropshipping/

A Freedom 3.0 rendszerben újabb üzleti szintet értem el, így már Ruby vezetőként tudlak Téged támogatni, és segíteni az elindulásban!

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Ruby vezető