Tedd a fejedbe és megvalósul??!!

Ma arról beszélek, hogy a szemem láttára a saját lányomon mennyire szépen láttam kirajzolódni a hitet, mikor valamit “beletett” a fejébe és megvalósította azt.

Nézzd meg a videót, hogy miről beszélek!

 

Ebben a pillanatban hitte el a lányom, hogy valóban megnyerte a kiszemelt nyereményt:

Ez a cégünk egyik divíziójának, a ZanGuu aukciós portálunk-on történt, itt lehet 90%-al olcsóbban megnyerni az épp kikiáltott prémius kategóriás termékeket. Jelen esetben

egy XBOX (1 TB + ajándék játékkal) talált gazdára a mi személyünkben 350 EUR helyett 35 EUR-ért…. (ahogy a képen is látható)

Ez csak egy kis apró példa ahhoz, hogy mennyi mindent létre tudunk így hozni a hittel, a fókusszal, ha valamit nagyon szeretnénk.

Újra egy ékes bizonyíték arra, hogy ha valamit nagyon akarunk, elérhetjük azt.

Ebben a pillanatban hitte el a lányom, hogy valóban megnyerte a kiszemelt nyereményt!

Mondhatnád, hogy ok, mert én jókor voltam jó helyen, és olyan dolgot csinálok, ami egy trend, így könnyű benne célokat elérni.

De hidd el, ez bárki számára lehetséges, csak kérek, SOHA ne add fel az álmaid!!! 

Igen, nekem van egy eszközöm, ami a lehetetlent is megvalósítja…… Tudod, napról napra történnek dolgok, olyan, mintha sok- sok élettelen tárgy heverne a földön körülöttem, és ahogy dolgozom az üzletben, kommunikálok az emberekkel, olyan, mintha hozzá-hozzá érnék a tárgyakhoz, és életre kelnek…

Nem tudom, át tudom-e adni azt az érzést, amivel én nap mint nap kelek és fekszem, – de a cégünk ügyvezetőinek a jövőképe, a szponzorom óriási tudása és a vele való munka is teszi biztosan –  ám tudni kell rólam, hogy én a TELJES SZÍVEMMEL érzem és élem meg ezt a munkát, a hitelességét, és érzem a sikerességét annak az iparágnak, amiben dolgozunk.

Ám a Te életedben is biztosan van olyan, amit szeretnél elérni (ahogy erről a videóban is említést tettem), vagy megváltoztatni még jobbra, még sikeresebbre.

 

Ha úgy érzed, ezért tennél is, és érdekelne én miben tudok Neked segíteni, keress bizalommal az elérhetőségeimen.

 

Még több részletért pedig kattints erre a linkre és iratkozz fel hogy azonnal megnézhessd a prezentációt, ahol részletesen bemutatjuk neked az üzletet!

VAGY….

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Sapphire Leader