A mai nap olvastam egy cikket az origo.hu oldalán, melynek a címe (rákattintva el is olvashatod)

A négy fal között tarolnak a webáruházak

A mostani koronavírus helyzetre való tekintettel történik nyilván ez az őrületes mennyiségű forgalom a webáruházakban, amit a kiszállítók alig tudnak teljesíteni, illetve fontossági sorrandben küldik ki a csomagokat (legalábbis itt Németországban mindenképpen. Élelmiszer, tisztítószer, laptop a munkához, stb. előnyben, hűtő  – ismerősöm rendelt – majd ezek után teljesül. Ezt a választ kapta az Amazontól).

Apropó Amazon!

Azt is olvastam, hogy 100.000 embert vesznek fel, hogy segítsenek kommissiózni az árut, mert nem győzik a sok megrendelést, de beteszem ezt a cikket is, hogy lássd, mekkora létjogosultsága van, és egyre inkább lesz is ennek az iparágnak.

 

AZ  AMAZON ÚGY DÖNTÖTT, HOGY TOVÁBBI SZÁZEZER ALKALMAZOTTAT VESZ FEL – kattints ide a cikkért! 

 

Mindezek tükrében már láthatod, hogy ami a jelenlegi helyzetben működik, és egyetlen biztonságos dolog az abszolút mértékben online munka, otthonról!

Ha a Te céged ezt nem tudja biztosítani számodra, vagy esetleg már fel is mondtak, mint azt sok embertől hallottuk, netán fizetetlen szabadságon kell otthon ülni az egészségünk és a koronavírus megfékezése miatt, akkor sok ember arra kényszerül, hogy valami munkát keressen magának, ami Home Officeban működik, és fizet is.

 

 Míg más iparágak akár tönkre is mehetnek a korona vírus miatt, addig az e-kereskedelem tarol.  Nem véletlenül mondom azt, hogy a Freedomxpress üzlet 100% online működtethető. Nem csak a módszereink miatt, hanem az iparág miatt, amiben részt veszünk.

 

Ide hívlak Téged, hogy minnél előbb pénzt tudj keresni otthonról, mert a számlákat fizetni kell, a családnak enni kell, de Te pontosan tudod, mi a Te „szöged”, ami szúr, és mi az, ami miatt azonnali megoldásra van szükséged.

 

Ma este a cégünk ügyvezető igazgatója fogja személyesen bemutatni a mi saját webáruházunk üzleti modelljét, és kereseti lehetőségét 19 órakkor egy nyílt webinár keretén belül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a mai napok legbiztonságosabb üzletéről, akkor vedd fel velem a kapcsolatot, hogy akár még élőben –  ha ezt időben olvasod – , akár felvételről visszanézve értesülj arról, hogyan működik a mi közösségi webáruházunk.

Kérd a webinárra a belépési linket, vagy a felvételt!

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Zafír vezető