Mi köze van a Zamniás rendelésnek a 7 Millió Ft értékű autóhoz, amit Te is megszerezhetsz?

 

 

Ebben a videóban elmondom Neked, hogyan juthatsz egy 7 Millió Ft, vagy 20.000 EUR értékű autóhoz, illetve annak az árához.

De hogyan is jön ide a Zamnia webáruházunkból való rendelésem, amit itt látsz?

Nos, erről is beszélek, hiszen az autós pozíciód foglalása teljes összegében levásárolható a Zamnia webáruházunkban, a termékek árrésének erejéig, kvázi nagyker áron veheted meg mindazt, amire otthon szükséged van. (Lássd a videóban én is egyszerű, hétköznapi, háztartásba szükséges dolgokat vettem most is).

 

Nagyon fontos tudnod azt is, hogy 50 EUR-s indulással a Tiéd lehet

  • a Zamniás webáruházunkhoz tartozó, saját, személyes Affiliate linked, ami által saját forgalmat is tudsz generálni az áruházból ( a Zamnia webáruház teljes, eddig 500.000 termékkel feltöltve)

  • hamar megkeresheted az 1 millió Ft-ot az AutoStore-ban

  • sőt, még egyéb más kedvezményekre is jogosulttá válsz! 

 

Már elindult az Autós Store előfoglalási időszaka, de a bináris fába még nem helyezhetjük el az Autós unitjainkat!

Ezt azt jelenti, hogy MOST itt lehetsz valaminek az elején, és igazán hamar elérheted a 7 Millió Ft / 20.000 EUR értékű autót, vagy annak az árát is megkaphatod!

Kérlek lásd tisztán, hogy ez nem egy befektetés, hanem itt valódi csapatmunkáról van szó, és minden egyes elköltött foglaló/Unit mögött valós, igazi vásárlás van a legerősebb üzletágban, amiben dolgozunk, az E-kereskedelemben!

 

A FreedomXpress cégünk első Gyémánt vezetőjével dolgozom együtt, így minden tanítást megkapok, hogy méltón követhessem az útját, és ezt a tudást szívesen átadom számodra is!

Még több részletért pedig kattints erre a linkre és iratkozz fel hogy azonnal megnézhessd a prezentációt, ahol részletesen bemutatjuk neked az üzletet!

A FreedomXpressnél újabb üzleti szintet értem el, így már Ruby vezetőként tudlak Téged támogatni, és segíteni az elindulásban!

 

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon, messengeren:  https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Ruby vezető