Már csak néhány napod maradt, hogy a Zamnia webáruház teljes forgalmából is részesedést szerezz!!!

Cégünk, a Freedom Xpress Global 3. divízióját mutatom be neked, ami az internetes kereskedelemre (E-kereskedelemre) épül, így a mi saját webáruházunk neve a Zamnia, aminek a teljes forgalmából is részesedhetsz még most pár napig, de legkésőbb 2019. december 31-ig!!!

Ha nem voltál ott az Amazon, az Ebay vagy a Groupon indulásánál, hogy kihasználd a korai felismerők versenyelőnyét, most itt az alkalom, hogy cselekedj és végre ne csak nézd mások sikereit, hanem te is részese légy a sikernek! Most megnyitottuk a kaput előtted, hogy együtt közösen építsük fel és legyünk egyenrangú haszonélvezői az online kereskedelem következő nagy óriásának, a FreedomXpress Globalnak!

 

A Zamnia teljes forgalmából való részesedés egy passzív jövedelmet jelent.

A webáruház teljes forgalmának – amibe majd az UNIO-s országok bevételei is beleszámítanak – a haszon 10 %-a kerül kiosztásra azok között, akik rendelkeznek úgynevezett E-commerse sharekkel. Ügyvezetőink 2 hete kommunikálták a megszerezhető sharek számát, ez erre a hétre kb. 300 db-ra csökkent!  Ne maradj ki belőle Te sem!

 

Megpróbálom szemléltetni, mit is jelenthet ez:

Ha az Amazon részesedést adna, a teljes forgalmából az érdekelne?

Nyilván ez a képletes kérdés volt, hisz az Amazon soha nem fog ilyet felajánlani, de a Zamnia webáruház IGEN!

Értem én, hogy az Amazon egy világóriás cég, ám nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a tulajdonosa, Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere!  Ő, aki pont egy webáruházat üzemeltet!

Amely cégnek az éves bevétele több volt a múlt évben, mint Magyarország és Szlovákia együttes GDP-je!

Ezzel az iparág, az E-kereskedelemben rejlő lehetőségeket szeretném kiemelni.

 

Hogyan tudsz ehhez a részesedéshez hozzájutni?

Rendelkezned kell ehhez egy webáruház license csomaggal, mely tartalmazza

  • Zamnia webáruházat, amit 200.000 termékkel feltöltve, kulcsrakész állapotban kaphatsz meg, és annak a promótálásával is egy teljes jövedelmet fogsz tudni magadnak biztosítani, de ehhez még járnak most, legkésőbb December 31-ig a sharek is, ami passzív jövedelmet biztosít számodra akkor is, ha Te egyáltalán nem dolgozol a webáruházzal.

A saját vásárlásaidat ha a saját webáruházadban bonyolítod le (amit egyébként is megveszel más webáruházakban), a saját vásárlásaid után is a haszon 20 vagy 25%-os visszatérítésére vagy jogosult a csomagod értékének fügvényében.

  • Ezen kívül a license csomagok tartalma még a 2. divíziónk, a ZanGuu.com licitálós portálunk használatához is jogosultságot kap. Itt prémium kategóriás termékekre licitálhatunk értékünk maximum 10 %-áért. Én már nyertem egy 100 EUR érték OMW kártyát 10 EUR-ért, és egy XBOX-ot is 350 EUR helyett 35 EUR-ért.
  • Valamint a legelső divízónk, a Dealkodex.com  is hozzáférést biztosít, amivel szintén sok pénzt tudunk megspórolni! Itt a termékpartnereinknél vagyunk jogosultak a kedvezmény erejéig levásárolni a license csomagunk dupláját!! Pl. Tesco, OMW, Booking.com, Aliexpress, Pelikan.hu, Magyarország népszerű „piros” telefonszolgáltatójánál kiemelkedő ajánlattal élhetünk. 5.490,- Ft-ért 5 GB nettel (ami nem számolja a Facebook, Viber, Messenger, stb. használatát) és EU-s országokat ingyen hívhatjuk. Ezeket,  ha életre hozzuk a saját életünkbe, akkor százezreket is tudunk spórolni!

A fentebb felsoroltak  – eddig – 4 fajta vonalról követhető, pontos kifizetést, bevételt eredményeznek!

 

Még több részletért pedig kattints erre a linkre,

iratkozz fel és azonnal megtudhatod első kézből az új infókat!

 

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Sapphire Leader