Adsz egy esélyt magadnak, hogy a napi rutinjaidból pénzt keress?

 

Mire is gondolok itt pontosan?

Tudod, ma gondolkoztam kicsit. Kicsit másképpen.

Arról van szó, hogy rájöttem, a napi rutinomhoz tartozik, hogy „beugrok” a boltba… azt hiszem ez eddig még nálad is így van. Ha esetleg nem napi szinten, de 2 naponta valószínű. Ezen kívül, ha az élelmiszerekért bemegyek a boltba (tömeg, sorbanállás, mit is vegyek…) azt bepakolom a kocsiba, hazamegyek, és beviszem a lakásba. Ezt is inkább egyedül, mert vagy nincs otthon senki, vagy mire valamelyik gyereknek felcsengetek, stb… addig inkább fel is cipelem. Ez ismerős Neked is?

Aztán sok egyéb más dolgot az interneten is szoktunk megvásárolni.

Legyen szó ruháról, műszaki cikkről (telefon, egyéb kiegészítők, emeletes ágy, hűtő, porszívó… csak  hogy néhányat említsek az elmúlt időkből) vagy akár lakberendezési tárgyról, vagy éppen barkácscuccokról.

Nos, akkor itt álljunk is meg egy pillanatra.

A fentebb felsoroltak után – vagy a Te esetedben bármi után is, amit interneten rendeltél – kaptál már vissza a fizetendő összeg után valamilyen visszatérítést?

Csóváljuk a fejünket. Bizony, hogy nem.

A jó hírem az, hogy ez csak EDDIG VOLT ÍGY!!!

Ezután ha a Zamnia webáruházban vásárolsz, bizony minden, a saját magad számára megvásárolt dolgok után is jutalékot kaphatsz vissza.

 

Ám ha ezt még meg is akarjuk fejelni, a történet úgy néz ki, hogy ha Te saját magad rendelkezel egy licence csomaggal (melyben saját webáruházad is lehet, több mint 100 ezer termékkel feltöltve), akkor bizony még extra jövedelemre is szert tudsz tenni.

Hogyan?  Egyszerű a dolog, hiszen ha csak promótálod a webáruházat, az a nap 24 órájában pénzt tud neked termelni, hiszen a licence tulajdonos munkatársaink már mint dropshipperek működhetnek, vagyis minden, a webáruház működtetésével kapcsolatos rengeteg pénzt, munkát és energiát követelő tevékenységet a cég vállalja helyetted.

Ez milyen jövőt mutathat Neked anyagilag?

Egy hasonlattal tudnám szemléltetni: az Amazon webáruház tulajdonosa (Jeff Bezos) a világ leggazdagabb embere lett! De az Alibaba – Aliexpress webáruház tulajdonosa (Jack Ma) pedig Kína legggazdagabb embere….. szerinted véletlen, hogy épp mindkettőjüknek webáruháza van?

Nem véletlen! Hiszen ők már időben felismerték, hogy az elektronikus kereskedelemben van a jövő!!!

Ezen a vonalon elindulva a mi Zamnia webáruházunk vezetői felismerték, hogy különleges dolgot kell megalkotniuk, hisz webáruház is van már sok, tehát a kiemelkedő sikert az fogja eredményezni, ha egyedi üzletet tudnak létrehozni!

Képzeld, ez tökéletesen sikerült! Olyannyira, hogy ezt még senki nem csinálta meg előttünk, tehát a siker maximálisan garantált! Az Ebay, az Amazon, és egy amerikai cég a Groupon működési elveit ötvözték egybe, így jött létre a Freedom Xpress cég, melynek csak az egyik divíziója a Zamnia webáruház!

A másik 2 divízióhoz is hozzáférése van annak, aki a webáruházzal is dolgozni szeretne, és azokból is tud pénzt keresni, illetve kedvezményekre válik jogosulttá.

Vannak olyan licencecsomagok, amik még tartalmaznak úgynevezett E-commerce sharek-et, vagyis a cég globális összforgalmának (az UNIO összes országába lesz kiszállítás, tehát bevétel) a hasznából való részesedést, ami örökölhető is. Ez a passzív jövedelem része.

Ha Te ott tudtál volna lenni az Amazon webáruház indulásánál, akkor szerinted most mennyit kereshetnél csak a passzív jövedelem részből is? Csak hogy értsd miről beszélek: mára az Amazon forgalma több, mint Magyarország és Szlovákia együttes GDP-je!!!

Ám ezt a licencejogot az Amazon soha nem fogja Neked felajánlani, viszont a Zamnia igen!

És ha már Október, akkor a Facebookon Zamnia hirdetésekkel fogsz találkozni hamarosan!

Novemberben pedig Budapesten a 4-es, 6-os kombino villamosok, és a sima 1-es villamos is teljesen be lesz „öltöztetve” a Zamnia reklámokkal, valamint óriásplakátokkal is fogsz találkozni!

Csak ez a reklámkampány több, mint 30 MFt-os szerződés eredménye, ami mind a dropshipperek, munkatársak munkáját segítik, hogy a promótálásunk még könnyebbé váljon!

 

Ezeken elgondolkodva a „jövőbe utaztam” a gondolataimban.

Szerinted melyik lesz kényelmesebb nekünk?

  • mikor most karácsonykor kellesz idegsokkot kapni a bevásárlások miatt (nincs parkoló, minden boltban – élelmiszer, műszaki, ruházati, bútor, stb. – tömegek lesznek) , elmegy rengeteg időnk és energiánk, majd mikor hulla fáradtan, kimerülve hazaérünk, akkor (legalábbis mi anyukák) még beesünk a konyhába sütni, főzni??
  • vagy pedig ha teljesen kényelmesen, otthonról megrendelünk mindent ami a háztartásunkba kell – élelmiszer is, romlandó nélkül, ajándékok, stb. – stressz nélkül, akár köntösben, kávézás közben, és a felesleges kocsikázós, idegeskedős, bevásárlós időt pedig azonnal felválthatja a sütés-főzés?

Én személyesen már nagyon várom, mert hosszú évek után ez lesz az első stresszmentes karácsonyi készülődésem .

Ez a legkiváltságosabb pénzkereseti lehetőség számomra, ráadásul úgy, hogy itt még arra is van lehetőség, hogy a novemberi nyitásig egy webáruház láncot építsek ki, majd azok forgalmából is jogosultságom legyen!

Remélem, ezzel tudtam számodra egy összehasonlítást adni arra vonatkozóan, hogy ez mekkora kiugrási lehetőség számodra is, hogy az anyagi helyzetedet jelentősen fellendítsd!

 

Zárásképpen pedig hozok Neked ide egy friss cikket, mert szinte nap, mint nap jelennek meg a hírek, miszerint egyre több cég szűnik meg, és költözik fel az internetre.

Kattints ide az E-kereskedelem sikerességét igazolandó legfrissebb hírért!

 

 

Még több részletért pedig kattints erre a linkre,

iratkozz fel és azonnal megtudhatod, melyik cég van a Projekt mögött!

 

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:      +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Sapphire Leader