Gyere és tudd meg, hogyan lehet saját webáruházad árukészlettel a legegyszerűbben!

Óriási hírem van számodra!

A mai este 19 órai kezdettel egy Zoom élő adáson keresztül bemutatjuk Neked, hogyan lehet saját webáruházat árukészlettel a legegyszerűbben!

Na de várjunk csak, eddig is volt erre lehetőség…… most mitől is lett óriási a hír?

Nem akarom – és nem akartam –  lelőni az élő adásban sem a lényeget, de most van készülőben az 520.000 terméket felölelő webáruházunba egy újabb fejlsztés, a Marketplace.

Ez egy nagyon széles körben segítséget, bevételt és abszolut win-win szituációt teremthet Neked és minden, erre az E-kereskedelemre nyitott embereknek, akik látják ebben az üzletágban lehet most igazán nagyon fejlődni anyagilag és karrier tekintetében is.

Részletek a videóban itt:

Ahogyan már említettem Neked, a ma este 19 órakkor kezdődő Zoom webáruház üzleti bemutatóra az alábbi linken tudsz becsatlakozni:

https://zoom.us/j/194797578

 

Most jött el az ideje, hogy ne halogass tovább! A videóban elmondom mi volt ma 1 évvel ezelőtt….. vedd kezedbe a jövőd irányítását!

Extra ajándék  Neked!!!

Ha szeretnél betekinteni a webáruházunk kínálatába, és szeretnél időpontot foglalni hozzám, hogy feltedd a kérdéseid az üzlettel kapcsolatban, itt is megteheted:

https://www.facebook.com/xpressdropshipping/

A Freedom 3.0 rendszerben újabb üzleti szintet értem el, így már Ruby vezetőként tudlak Téged támogatni, és segíteni az elindulásban!

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailben:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:       +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:            anettf050675

Instagramon:   anettferhecz

Komáromi Anett

Ruby vezető