Felhívás! Azoknak, akiknek nem gond, ha BMW autót kapnak a cégtől a munkájukért!

 

Szia! Örülök, hogy ismét benéztél hozzám!

Lehet, hogy polgárpukkasztónak tűnik, amit a mai blogom címéül adtam, de máris elmagyarázom:

Tudod, már elég sokan figyelik az üzletünket a kispályáról, sőt, komoly hálózatépítők is, akik teszik ezt joggal, hisz olyan dolgokat látnak nálunk, amiket – szakmabeliként – hihetetlennek vélnek.

Ám több emberről tudom már mára, hogy azért az egyik szemüket folyamatosan rajtunk tartják, mert egyre több olyan dolgot látnak nálunk megvalósulni, és „életre kelni”, amire korábban csak rálegyintettek, hogy úgysem lesz az úgy, és ezek csak „nagy szavak”…… (halkan jegyzem meg, hogy azóta több ilyen, magát kételkedőnek mondó szakmabeli és nem szakmabeli egyaránt mára már munkatársunk!

Tették ezt minden rábeszélés nélkül, önszántukból, mert hát a tények egyenes arányban voltak a felismeréseikkel, ha most nem kezdik el az üzletüket nálunk, akkor bizony sok mindenből kimaradnak, kvázi ha kimaradnak, akkor lemaradnak!

No de nevezzük nevén akkor a gyereket – mondja a magyar.

A fentebb említett pálya széléről eddig figyelők azon pillanatban, hogy átadásra kerültek az addig csak szóban forgó BMW autók az arra érdemes vezetőink számára, már nem volt többé kétségük, hogy az üzlet minden eddigi momentuma megvalósul!

Mondták páran, mikor még nem voltak munkatársaink, hogy BMW???

Nem is szeretem a BMW-t, nem vagyok e márka híve, és másfajta autót szeretek, stb.

Aztán eljött a nagy nap:  2019. július 20.

Helyszín: Budapest, Europa Congress Center!  (nem valami kisebb konferenciaterem, vagy ilyesmi…)

A rendezvény helyszíne, annak magas színvonala komoly üzletről árulkodott, ahol bizony a teremben ott állt az első alkalommal átadásra kerülő 3 db csodaszép, vadonatúj BMW!!!

Készült sok fotó, videó, amik bizony kimentek a „köztudatba”!

Fent említett kétkedőink, és a „BMW-t nem szeretők” is meglátták ezt, ám itt valami furcsa dolog történt:

Hirtelen el kellett hinniük, hogy nincs többé hitetlenkedés, nincs értelme ellenállásnak, és olyan dolgokat is láttak, amire nem számítottak. Nem elég, hogy BMW-ket osztogatnak, de igazi drágakővel ellátott aranykitűzőket is feltűztek a szponzorok a saját munkatársaikra!!! (Ez utóbbi nagy szó, hisz kevés üzletben van erre példa. Nyilván senki nem a drágakő miatt kezdi el a munkát, hanem a pénzért, de ez az elismerés eléggé felemeli az embert)

Ám a furcsa dologra visszakanyarodnék:

Tehát ezek a „nem szeretem a BMW-t” ellenálló emberek nagy hirtelen licence csomagokat vásároltak maguknak, mert az üzlet megkérdőjelezhetetlensége már erősen égető vágyként égette őket belülről!

Tudták, hogy egy olyan felfelé ívelő hullámot lovagol meg az cég küldetése, ami a jelenlegi piaci helyzetben minden kétséget kizáróan a legdinamikusabb! Egy egyedi konstrukció, amit eddig a mi cégünkön kívül nem talált ki és nem csinált meg senki, ezért eszméletlen nagy a fejlődésünk, és óriási a jövőképünk is!

Hirtelen világossá vált számunkra – jelenlegi üzleti partnereként – hogy azért „nem szerették a BMW-t”, mert más indokot nem találtak addig, még a saját szemükkel nem látták, hogy tényleg átadásra is kerülnek a BMW-k. Hiszen az üzlet (mint fentebb említettem) már nem volt számukra kétséges.

Az egyik BMW-t az én szponzorom kapta meg, akiről tudom, hogy 7 hónap munka után vált jogosulttá az autóra.

Ezen a ponton adnék számodra egy házi feladatot:

Nézzd meg az interneten kérlek, hogy mennyibe kerül szalonból, újonnan egy 3-as, vagy 4-es BMW…..aztán ha ez megvan, kezdj el gondolkodni rajta, hogy megéri-e egy olyan munkával pénzt keresned, amivel (ha dolgozol velünk) nagyon gyorsan, több százezres, akár milliós nagyságrendű jövedelmet tudsz magad uraként kitermelni……. és emellett a cég ajándékba ad neked egy ilyen autót!!!

Naaa megvan???  Milyen érzés ez számodra??? Belegondoltál???

Mennyi ideig kellene dolgoznod a jelenlegi munkahelyeden, hogy egy ilyen új autót tudj venni?

Hooppáááá!!! Majd elfelejtettem!!!

Nincs adó, nincs kötelező biztosítás, nincs szervizköltség!!!!!  Ezeket a cégünk fizeti!!!

Aki ezért az autóért megdolgozik, az átvétele után már csak tankolja!!!

Akkor most újratervezés….. Nos, így milyen érzés???

Ám tudod mit???

Ez csak egy szelete az üzletnek!!!!  Miért???

Egyszerű: mert ez az üzletág az, amit a Jeff Bezost, az Amazon webáruház tulajdonosát a világ leggazdagabb emberévé „nevelte” ki!!!

Nézzd meg a többi blogbejegyzésemet, és a többi divíziónkról is találsz infókat, ami mindegyik, kivétel nélkül pénzt termel, vagy spórol neked!!! Nincs hókuszpókusz, nincs semmi olyan, ami nem a Te javadat szolgálná ebben az iparágban, ha dolgozol!!!

Most pedig kapsz egy ajándékot, mégpedig egy kis rövidke 2-3 perces videó összefoglalót arról a bizonyos sikerszemináriumunkról, 2019. július 20-ról, hogy lássd, milyen színvonalú rendezvényen, és milyen autók kerültek valóban átadásra….. no meg az arany kitűzők a drágakövekkel (nem mellékesen)


 

Sajnos az érzést nem tudom átadni, amit ott megéltünk, valamint az energiákat sem, amik ott szinte kézzel foghatóak voltak, ám a következő (még több autó is lesz) rendezvényünkön, ami legalább ekkora horderejű lesz novemberben már Te is ott lehetsz, és személyesen megtapasztalhatod!

A végére most sem hagyhatom ki, hogy felhívjam a figyelmedet, már csak 21 nap maradt hátra, hogy olyan kedvezménnyel tudj saját licence csomagodat megszerezni, ami kedvezmény már soha többé nem lesz! Ám ennek megszerzésével jogosultságot fogsz szerezni, hogy a Te, saját, személyes álmaid és céljaid, kezdhessenek életre kelni, és valóra válni, mert mi és az üzlet (a saját üzleted) segít ebben!

Ha nem hiszed, akkor is így van, csak a Te érdekeben szólok, jobban jársz, ha belülről nézed a további dolgok megvalósulását….. minden mozzanatából hasznot fogsz húzni a saját és családod javára!

Amennyiben a felsorolt előnyök vonzóak a számodra is, valamint részesednél az azonnali kedvezményekben, itt máris regiszrálhatsz (ez ingyenes):

https://barcagabi.freedomxpressglobal.com

 

Izgalmas lesz a következő témám is, tehát várlak a következő bejegyzésemnél!

Addig is iratkozz fel a jobb oldalon található “kattints ide a részletekért” gombra, hogy ki ne maradj a fejleményekből, vagy ha kérdésed van:

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailen:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:     +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:         anettf050675

 

Komáromi Anett

Star Manager