“AZ E-KERESKEDELEM NŐ, MINT A GOMBA”   –  Ebből lehetőséged van most Neked is elérni a pénzügyi szabadságot!

A napokban egy érdekes cikkre bukkantam, gondoltam megosztom Veled!

Lehet, hogy számodra ez új hír, én viszont már letettem a voksom (és maradok) ezen üzletág vonalán!

Miért is lehet ez a cikk számodra is érdekes?

Mert ebből az E-commers (elektronikus kereskedelem) ágazatból Te is elérheted az anyagi függetlenséged!!!

Egyedül a Te szorgalmadon múlik!  Ám ezt mindjárt meg is fogod érteni!

Nos, lássuk a cikket:

A Trans.info weboldalán felfigyeltem az alábbi olvasmányra:

“AZ E-KERESKEDELEM NŐ, MINT A GOMBA

Az európai elektronikus kereskedelem forgalma az elmúlt 5 évben 2/3-ával nőtt!

Jelen pillanatban – 2018. 12. 05. – ami mára (2019. augusztus elejére még nagyobb lendületet mutat) 530 MILLIÁRD EURO az értéke! „

De ám ezen az adaton felvértezve tovább nézelődtem a statisztika világában az E-commers tekintetében, ha már ez a munkám fő vonala! Ha tetszik, kicsit kieveztem nemzetközi vizekre, hisz a mi webáruházunk mégiscsak az UNIO teljes területén fog kiszállítani, tehát a „játszóterünk” azonnal minimum közel 30 ország….. no de ne szaladjunk ennyire előre.

Tovább ugrottam egy másik statisztikára:

„A Forrester Research felmérése szerint a teljes online kereskedelmi forgalom eléri majd a 4,5 BILLIÓ DOLLÁRT!

Az adatok szerint 2014-hez képest 2021-re 246,15 %-os bővülés várható a globális piacon!

A növekvő volumen annyit jelent: a kereskedelem internetre költözése folyamatos!

Érthetőbben: a legnagyobb lehetőséged most az, ha csatlakozol ehhez a felfelé ívelő trendhez, hogy mielőbb fellendítsd a pénzügyeid! „

 

Húúúú, gondoltam, megint egy újabb bizonyíték – ha tetszik statisztikai adat – hogy a legjobb munkára váltottam, amit itthon végzem, teljes szabadságban!

A fenti számadatok alapján biztosan megfordult a fejedben, hogy ebből vajon hogyan lehetne Neked is legálisan pénzhez, sok pénzhez jutni!

Nos, itt a pillanat, hogy megosszam Veled, hogy a mi munkánk pontosan erre az E-commers kereskedelemre épül, de annak is kiemelten, és többrétűen bevételt termelő ágazatában.

Ezt hogyan is értem?

Nos, az elektronikus kereskedelem megkérdőjelezhetetlenül a leggyorsabban fejlődő pénzkereseti ágazat, de tekintettel arra, hogy rengeteg webáruház létezik világszerte, sőt Magyarországon is, ezért a cégvezetésünk egy olyan „sikerhármast” hozott létre, amit senki nem csinált még meg előttünk.

Nevezetesen, a világ 3 legismertebb webáruházainak, annak működési elveit ötvözte egybe, és ültette be UNIOS viszonylatokba…..

Emiatt 3 divíziónk alakult ki, mely értelmében, mindhárom vonallal pénzt tudsz generálni, illetve jelenlegi anyagi helyzeteden AZONNAL javítani! Ez a 3 divízió biztosítja a „több lábon állást”, de ezeket szívesen elmagyarázom, ha megkeresel.

Ha szeretnél Te is ennek a – bizton állítom – leggyorsabban növekvő üzletágnak a részese lenni, kötetlen időben dolgozni, otthon lenni a családdal, és mielőbb fellendíteni a családi kasszát, akkor itt a lehetőség!

Ezzel a munkával lehet egy saját webáruházad, amit otthonról kezelsz, a saját webirodádból! Kulcsrakészen kapod a webáruházat 100.000 db termékkel feltöltve, és csak promótálnod kell azt! Óriási megkönnyebbülés, hogy nincs kötelező havi vásárlás, vagy éppen aktivitás (ezt már MLM sérültek tökéletesen tudják), és ráadásul úgy tudsz dolgozni, hogy szó nincs MLM-ről, amikor egy ember bemegy a Te linkeden keresztül a webáruházba, és ott vásárol!

Ám annál inkább neked haszonról van szó, konkrétan 25 %-ot jelent neked azonnal, és az az ember már egy életre a Te vevőd marad! Nem fantasztikus dolog ez?

Te csak kiraktad a webáruház linkjét, abban lesz a Te azonosítód, felmegy, ott szétnéz, látni fogja, hogy eszméletlen jó áron tudja megvenni azt, amire szüksége van, (tehát nem Te adtál el neki semmit, nem tukmáltál rá terméket, főleg nem túlárazott MLM-terméket) , és Ő az a saját akaratából meg is vásárolja. Onnantól kezdve egy életre a Te élvezed minden vásárlása után a hasznot, és még szó nincs MLM-ről.

Van természetesen MLM funkciója is az üzletnek, amikor szeretnél még több pénzt keresni, vagyis webáruház láncot építeni magad alá. Nos, ez lesz az MLM része, ha munkatársaid lesznek, viszont akkor az Ő webáruház forgalmukból is részesülhetsz természetesen! Ám fontos tudni, hogy ezt nem kötelező csinálnod!

Dönthetsz úgy, hogy csak abból lesz pénzed, hogy egymagad promótálod a webáruházat! J

 

Ehhez mindenképpen rendelkezned kell úgynevezett licence csomaggal, mellyel jogosultságod lesz a cég webáruházát reklámozni, azt emberekhez eljuttatni, és így jutalékot szerezni a vásárlásokból magadnak.

Egy-egy licence csomag NEM csak a webáruházat tartalmazza magát, hanem egyéb más dolgokat is kapsz:

  • legfontosabb, hogy a licence csomagod értékének a 200 %-át jóváírják a kedvezmény számládon, amit a kedvezmény erejéig le is vásárolhatsz a termékpartnereinknél (Tesco, OMW, Booking.com, Aliexpress, stb.)
  • csomagod értékének megfelelő számú kreditet kapsz pluszban, hogy a péntekenkénti – aukciós portálunkon – induló licitáláson részt vehess! Nem kisebb értékben, mint 90%-os haszonnal, az ott meghirdetett exkluzív termékekre, annak árának max. 10-%-ig tudj licitálni. Jelentem működik, én is nyertem 100 EUR OMW kártyát 🙂
  • bizonyos csomagjaink tartalmaznak E-commers sahre-ket, mely a cég globális összforgalmából való részesedést jelenti havi rendszerességgel, passzívan, újabb pluszként! Ennek a különlegessége, hogy ezek örökölhetőek lesznek!
  • a teljesség igénye nélkül még egy utolsó „csomagtartalmat” megemlítek, mégpedig azt, hogy némely csomagunkban található telibe levásárolható EUR összeg, ami a webáruház nyitásakor azonnal a rendelkezésedre áll, és ezt az összeget szabadon felhasználhatod!

A képen látható egyéb csomagtartalmat elmagyarázom, ha beszélünk!

Természetesen a kisebb összegű csomagjaink is elérhetőek, csak azokra nincs 20 % kedvezmény, de ha valakinek a pénztárcája azt engedi meg, akkor az alábbiakból választhat még:

  • 52 EURBASIC STARTER PACK: (ezt én egy minimál csomagnak hívom, hisz ebben nincs webáruház, ám minden más funkciója igen. Ezt annak ajánljuk, aki csak ennyivel tud elindulni, ám teljes bedobással elindulna az üzletben, tehát későbbiek folyamán a jutalékjából tud váltani a következő csomagra, amiben már van webáruház
  • 260 EUR – MICRO AFFILIATE PACK:  ebben már van webáruház, és minden egyéb más kisebb arányban, mint a nagyobb csomagok esetén, sőt, itt már eCommerce SZLA jóváírás is történik, ami azt jelenti, hogy 25 EUR levásárolható a webáruházban
  • 520 EUR – STANDARD AFFILIATE PACK: természetesen ebben is van webáruház, és arányaiban nagyobb egyéb tartalmak, ám itt már a webáruházban levásároható összeg 50 EUR lesz

Remélem, egy átfogóbb képet sikerült átadnom számodra a leggyorsabbnak tartott üzletág fontosságáról, és amennyiben komoly pénzt szeretnél keresni egy komoly üzlettel, ez lehet az, ami gyökeres változást indíthat el az életedben a céljaid eléréséhez, anyagi bőséged fellendítésével!

Ha ki akarsz törni jelenlegi élethelyzetedből, – és igenis – a számodra megérdemelt életstílusban kívánsz élni, javaslom, mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük, hogyan tudsz elindulni az Én, és a Vezetőink szakmai támogatásával!

 

Ne feledd, csak augusztus 31-ig van lehetőséged a licence csomagokat megvásárolni 20 % kedvezménnyel!

Ez lesz a Te belépőd az új életedhez!!!

 

Amennyiben a felsorolt előnyök vonzóak a számodra is, itt máris regiszrálhatsz (ez ingyenes):

https://barcagabi.freedomxpressglobal.com

 

Izgalmas lesz a következő témám is, tehát várlak a következő bejegyzésemnél!

Addig is iratkozz fel a jobb oldalon található “kattints ide a részletekért” gombra, hogy ki ne maradj a fejleményekből, vagy ha kérdésed van:

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailen:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:     +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Skypon:         anettf050675

 

Komáromi Anett

Star Maneger