A nap 24 órájában jövedelmet termel? Ráadásul passzívan???  Nézzük meg hogy is van ez!!!

Ha nem úgy állsz anyagilag, ahogyan szeretnéd, akkor most fellendítheted a pénzügyeidet!

Nem is akárhogyan, és nem is akármivel!

 

Ha Te még nem láttad, miről is van szó, –  ami óriási változást hozhat a családi kasszának, az önbecsülésednek, és a céljaid eléréséhez –  akkor most ülj le kérlek, mert mire a végére érünk a bejegyzésnek, átértékelődhet a mostani életed!

 

Egy olyan céget képviselünk, ami forradalmi a mai piacon!

Milyen piacról is beszélünk?

Arról, ami a leggyorsabban fejlődik! Ez pedig a 21. század Jokere, az E-commerce kereskedelem (elektronikus kereskedelem)!

Ok, akkor nézzük mitől más ez mint sok más cég, akik hasonló alapokon működnek. Mondhatnád, hogy rengetegen vannak a piacon, nem nagy újdonság ez.

Ám biztosan állíthatom, hogy EGYEDÜLI, konkurencia nélküli a cégünk, és a tevékenységi körünk!

Lássuk:

  • saját webáruházat működtethetsz otthonról, nem kevesebb, mint 100.000 termékkel feltöltve, egy licensz keretein belül. (kvázi nem Te alapítasz erre céget, nem Te szerzed be az árut, nem Te raktározod le, nem Te tárgyalsz és fizetsz futárcéget, nem Te gondoskodsz a garanciáról, nem Te biztosítod a műszaki, informatikai hátteret, stb., stb.) Ezt KULCSRAKÉSZEN kapod!
  • ezen kívül péntekenként mi licitálunk. Kapunk a cégtől krediteket, amivel a licitálás történik. Értékes, márkás termékekre, forgalmi értékük 10 %-ig. Én nemrégiben nyertem 100 EUR OMW kártyát (tankolás) 10 EUR-ért…. mondjuk azt sem fizettem ki, mert a cég automatikusan levonta a jutalékomból. J
  • és szintén páratlan ez a divíziónk is: vagyis a licenszcsomagok értékének a DUPLÁJÁT jóváírják a kedvezményszámlánkon. Ennek értelmében a partnernégeinknél (OMW, Tesco, Booking.com, Pelikan.hu, Aliexpress, és még sorolhatnám) a kedvezmény erejéig a duplán jóváírt összeget levásárolhatjuk!!!!

Ugye, hogy ilyet még nem hallottál?

Igen, vannak szuper webáruházak, jók, közismertek. De Te bármelyik forgalmából is részesedhetsz????? No látod…. együtt csóváljuk a fejünket!  Bizonyám, hogy nem, egyikéből sem!

Azoknál tudsz licitálni bármilyen exkluzív termékre 90 %-al olcsóbban? – Nem.

(nemrégiben egy hölgy nyert egy Apple iMac 27’ asztali számítógépet, 2.200 EUR értékűt, de még a 10 %-ot sem érte el a licit, 68,8 EUR-ért az övé lett)

Ezen felül jóváírják 200 %-át a beinvesztált pénzednek? – Ilyet se láttam máshol!

 

Tudom, hogy ez már így is jól hangzik, de a saját webáruházadban generált forgalom mellett, még egyéb módon is honorálja a cég a munkádat!!!! ELISMERÉST kapsz, MEGBECSÜLÉST!!!!

Nagy szavak igaz?

Kedves Olvasóm!

A Freedom Xpress cég kisszótárában ez így hangzik:

ELISMERÉS = BMW autó (k),   

a fotó a Július 20-i rendezvényünkön készült, az Europa Congress Centerben

 

MEGBECSÜLÉS = incentive utak (májusban Földközi tengeri hajóút, novemberben pedig Dubai legszebb hotelje az Atlantis Palm Hotel ***** 1 hétre a cég költségén, az arra minősült munkatársaknak), utóbbi még a most kezdő munkatársaknak is elérhető!

 

Mindkét szóhoz tudnék még több mindent is felsorolni, és megmutatni azokat.  Ha ez bővebben érdekel, keress meg, és mutatom még mik a fizikai kivetülései az elismerésnek, és megbecsülésnek  még, ezeken kívül nálunk!

Már annyi mindent felsoroltam, és képekkel bemutattam, hogy talán az utolsó pontot már nem is tudod hova tedd! De én megmondom hova! Hááátt, azt is a pénztárcádba!!!

És mi az utolsó pont?

Az AJÁNDÉK E-commers sharek!!! Mi is az?

Van 4 db licenszcsomagunk, ami a fent említett dolgokon felül még tartalmazza az E-commers shareket, ami PASSZÍV JÖVEDELMET jelenthet számodra!

Pontosabban: a cég globális összforgalmából egy bizonyos % részesedést kaphatsz akkor is, ha egyáltalán nem dolgozol a webáruházaddal, nem promótálod, kvázi nem csinálsz semmit, csak felhasználod az egyéb plusszokat, amit a cégtől kapsz!!!  Na ám ennek az értéke hónapról hónapra növekedni fog, hiszen majdnem 30 országban lesz azonnal elérhető a webáruházunk, és az egész UNIO területére kiszállítjuk majd a nálunk megrendelt terméket!!!

Nos, emlékszel mivel kezdtem?   “…..mire a végére érünk a bejegyzésnek, átértékelődhet a mostani életed!”

Remélem, sikerült beleképzelni magad a fotók alapján is egy kicsit ebbe az életbe, amit ez az üzlet adhat Neked!

 

Amennyiben a felsorolt előnyök vonzóak a számodra is, itt máris regiszrálhatsz:

https://barcagabi.freedomxpressglobal.com

 

Folytatom még a lehetőségek tárházát számodra, tehát várlak a következő bejegyzésemnél!

Addig is iratkozz fel a jobb oldalon található “kattints ide a részletekért” gombra, hogy ki ne maradj a fejleményekből, vagy ha kérdésed van:

Keress az elérhetőségeimen bármelyikén a részletekért: 

Facebookon: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011703246282

E-mailen:       anettf050675@gmail.com

Telefonon:     +36205028000, +4915168706463 (WatsApp, Viber)

Komáromi Anett

Star Maneger